fbpx

Wijkverpleging

De wijkverpleegkundige kijkt samen met u naar welke vorm(en) van zorg u nodig heeft

De Zorgprofs is gespecialiseerd in het leveren van verpleging en verzorging aan huis (wijkverpleging) en medisch-specialistische verpleegkundige zorg. Ook zijn wij zeer ervaren in het leveren van palliatief terminale zorg. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen die in kleine teams samenwerken. Daardoor zult u vrijwel altijd dezelfde zorgverleners zien.

Als u zorg aan huis nodig heeft, zal één van onze wijkverpleegkundigen in een persoonlijk gesprek samen met u en uw naasten in kaart brengen welke zorg u nodig heeft en hoe en wanneer u die zult ontvangen. Na het intakegesprek worden alle gemaakte afspraken vastgelegd in een persoonlijk zorgplan. Dit zorgplan is leidend voor de zorg die wij u zullen bieden. Ook leggen we vast wat u zelf wilt of kunt doen en wat eventuele mantelzorgers of vrijwilligers voor u kunnen doen. Wij houden hierbij zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en levensstijl.

Vergoeding

Wanneer u tijdelijk verpleging en zorg aan huis nodig heeft, wordt dit vergoed vanuit de zorgverzekeringswet (Zvw). U betaalt hiervoor geen eigen risico.

Bij permanent behoefte aan continu zorg en toezicht in de nabijheid heeft u met de Wet langdurige zorg (WLZ) recht op zorg. Wilt u meer weten over de WLZ? Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

 

Menu