fbpx

Wijkverpleging

De wijkverpleegkundige kijkt samen met u naar welke vorm(en) van zorg u nodig heeft

De Zorgprofs is gespecialiseerd in het leveren van verpleging en verzorging aan huis (wijkverpleging) en specialistische verpleegkundige zorg. Ook zijn wij zeer ervaren in het leveren van palliatief terminale zorg. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen die in kleine teams samenwerken. Daardoor zult u vrijwel altijd dezelfde zorgverleners zien.

Als u zorg aan huis nodig heeft, zal één van onze wijkverpleegkundigen in een persoonlijk gesprek samen met u en uw naasten in kaart brengen welke zorg u nodig heeft en hoe en wanneer u die zult ontvangen. Na het intakegesprek worden alle gemaakte afspraken vastgelegd in een persoonlijk zorgplan. Dit zorgplan is leidend voor de zorg die wij u zullen bieden. Ook leggen we vast wat u zelf wilt of kunt doen en wat eventuele mantelzorgers of vrijwilligers voor u kunnen doen. Wij houden hierbij zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en levensstijl.

Vergoeding

Wanneer u tijdelijk verpleging en zorg aan huis nodig heeft, wordt dit vergoed vanuit de zorgverzekeringswet (ZVW). U betaalt hiervoor geen eigen risico.

Bij permanent behoefte aan continu zorg en toezicht in de nabijheid heeft u met de Wet langdurige zorg (WLZ) recht op zorg. Wilt u meer weten over de WLZ? Klik op onderstaande knop voor meer informatie.